Den Kongelige Ballet i Rebild Bakker

Foto: Rebild Kommune. Kgl. Ballet i Rebild Bakker
dato

Rebild Kommune og RebildPorten, i samarbejde med Det Kongelige Teater, inviterer til Den Kongelige Sommerballet den 17. juni kl. 19:00 i Rebild National Park og Rebild Bakker.

Dette er en unik kulturbegivenhed, hvor kultur, natur og fællesskab smelter sammen i en magisk oplevelse under åben himmel.

Den Kongelige Ballets besøg i Rebild er næsten blevet en tradition, der tiltrækker mange tilskuere fra hele landet. Med Rebild Bakkers enestående natur som kulisse, bliver balletforestillingen en hyldest til både dansk kultur og det unikke danske landskab.

Lene Aalestrup, formand for Kultur-, Fritids- og Sundhedsudvalget i Rebild Kommune, udtrykker sin begejstring for arrangementet og håber, at mange vil deltage og blive beriget med denne flotte oplevelse.

Festlighederne vil finde sted i "Gryden" i Rebild Bakker, hvor der er gratis entré, og alle er velkomne. Arrangementet er støttet af Spar Nord Fonden, og besøgende opfordres til at støtte det lokale erhvervsliv.

Den Kongelige Ballets sommerturné er en årlig tradition, hvor kompagniet rejser ud i det danske sommerland for at dele balletkunsten med publikum i hele landet. Siden 2006 har turnéen været en kærkommen lejlighed for danskere overalt til at opleve ballet på nært hold – og altid gratis.


https://www.mynewsdesk.com/dk/rebild/pressreleases/den-kongelige-ballet-i-rebild-bakker-3308875
Kilde: Rebild Kommune