Døgnrapporten i Suldrup: mandag den 18. oktober

Profilbillede

Suldrup er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Gandrup – vanvidsbilist kørte i grøften med en promille over 2,00

Lørdag den 16. oktober om morgenen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en bekymret borger i Gandrup, som netop havde kørt bag ved en kraftigt slingrende bilist. Kort efter, at opkaldet begyndte, kunne anmelder så endda konstatere, at bilisten netop var kørt i grøften.

En beredskabspatrulje rykkede omgående ud efter den påvirkede bilist. De ankom kort efter til ulykkesstedet, hvor man heldigvis kunne konstatere, at bilisten ikke var kommet til skade i forbindelse med uheldet. Hendes personbil modtog dog materielle skader.

Bilisten var tydeligvis påvirket, da hun talte snøvlet og havde problemer med hendes balance. En alkometertest understregede, at bilisten havde drukket for meget. Alt for meget. Promillen viste nemlig først 2,02 – markant over den lovlige grænse på 0,5.

 

Et kvarter senere viste testen 2,12.

Grundet den tårnhøje promille var der tale om spiritusrelateret vanvidskørsel – altså kørsel med en promille over 2,00. Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten denne overtrædelse af færdselsloven, hvorefter man beslaglagde personbilen med henblik på konfiskation.

 

Sådan hjælper du os med at forhindre spritkørsel

  1. Stop altid en fuld ven, der vil sætte sig bag rettet og tag evt. bil/knallertnøglerne.
  2. Giv et lift, hvis du ikke selv har drukket.
  3. Hvis han/hun alligevel kører: Ring til politiet på 114.

Læs mere på sikkertrafik.dk

 

Suldrup – kokain, amfetamin og kanonslag konfiskeret fra narkopåvirket bilist

En personbil og en varebil kolliderede frontalt med hinanden på Dalumvej i Suldrup søndag den 17. oktober om aftenen. Heldigvis kom ingen personer til skade. Begge køretøjer led dog materielle skader.

Føreren af personbilen – en 19-årig bilist – virkede til at være påvirket, da politiet ankom til ulykkestedet. En narkometertest understregede desværre betjentenes mistanke. Bilisten havde tilsyneladende indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Derudover konfiskerede politiet blandt andet to ulovlige kanonslag, 9,03 gram kokain og 12,18 gram amfetamin som følge af en ransagning af køretøjet. Yderligere bevismateriale i køretøjet tydede desuden på, at bilisten var narkosælger.

Politiet sigtede og anholdt derved bilisten for narkopåvirket kørsel, salg af ulovlig narkotika samt brud på fyrværkeriloven. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Den sigtede kan nu se frem til et retsligt efterspil.

 

Brønderslev – bilist med frakendt førerret var i besiddelse af ulovlig narkotika

Søndag den 17. oktober om morgenen standsede politiet en bilist til kontrol på Møllevej i Brønderslev. Bilisten – en 42-årig mand – viste sig at være frakendt førerretten til personbil. Derudover fattede betjentene mistanke til, at bilisten muligvis var i besiddelse af ulovlig narkotika, da han virkede nervøs ved politiets tilstedeværelse.


Politiet ransagede derfor bilen og visiterede bilisten. Og ganske rigtigt – bilisten var blandt andet i besiddelse af 7,10 gram skunk og 0,26 gram hash. Fundet medførte, at bilisten blev sigtet for besiddelse af ulovlig narkotika samt kørsel i frakendelsestiden.

 

Østre Hassing – indbrud i værksted

Mellem torsdag den 14. oktober kl. 15:00 og lørdag den 16. oktober kl. 12:30 fandt et indbrud sted på Haurholmvej i Østre Hassing. En ukendt gerningsmand brød her ind i et værksted, hvorfra man blandt andet stjal en rundsav, en vinkelsliber og en Bosch boremaskine.

Har du set mistænkelig færden på Haurholmvej i Østre Hassing? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Hadsund – elværktøj stjålet fra container på lagerplads

En ukendt gerningsmand brød ind i en container på Mariagervej i Hadsund mellem fredag den 15. oktober kl. 13:45 og lørdag den 16. oktober kl. 12:35. Fra containeren stjal vedkommende blandt andet diverse former for elværktøj af mærket Milwaukee – samt dertilhørende kabler.

Har du set mistænkelig færden på Mariagervej i Hadsund? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi