Rebild Kulturuger: To uger med alsidige oplevelser i hele kommunen

dato

Rebild Kulturuger, der løber fra 8. til 24. september, byder på over 30 forskellige kulturelle oplevelser. Arrangementet er en del af kommunens årlige kulturelle tilbud, men i uge 37 og 38 er der ekstra mange oplevelser at vælge imellem.

Programmet er alsidigt med musik, litteratur, foredrag, dans og historie. Blandt højdepunkterne er aftenyoga med livemusik, Herman Bang-Dag, poesifestival, March mod ensomhed og Kulturpris.

For første gang uddeler Kulturrådet i Rebild Kommune en Kulturpris til en person eller forening, der har gjort en særlig indsats for at fremme kulturen.

Prisen bliver uddelt den 23. september i KulturStationen i Skørping, hvor der også vil være fest og koncert med lokale bands.

Formålet med Rebild Kulturuger er at styrke Rebild Kommunes identitet som kulturkommune og skabe en scene for det mangfoldige kulturliv. Programmet for kulturugerne kan findes i magasinet derudad og på kommunens hjemmeside.


https://www.mynewsdesk.com/dk/rebild/pressreleases/rebild-kulturuger-to-uger-med-alsidige-oplevelser-i-hele-kommunen-3270260
Kilde: Rebild Kommune